torsdag 14 juli 2011

.


Fortfarande tvärläge på busbebben,gör mig så frustrerad,ska in till mvc åter igen nästa vecka,får se hur läget är då,fast det kan ju fredde känna sig till var huvudet befinner sig,kanske omskolning till barnmorska?Så igår var det en riktigt deppdag,känns bättre idag...Tänk om de kunde lägga ett snyggt snitt bara i förebyggande syfte..nej då..här ska väntas och våndas och blir det akutsnitt så hoppsan..så det blev..hm.
Körde igenom Ipo 1,på träningen i tisdags,ser riktigt bra ut,fina släppanden och bra bevakningar.Lite fladdrig och lite högt uppe på Fredde i bevakningarna,men det ska plockas bort.Roligt att grisa lite antagligen ;). Skönt att komma igång med C arbetet på Sk Borås,känner på mig att det blir ett bra gäng! Ikväll blir det träning på hemmaplan.
Nästa vecka åker sonen till Gothia Cup,blir kul för han,hoppas på många match vinster!Clara skall till Jonas och stanna i två veckor nu när det är sommarlov,tur är nog det för här hemma händer det typ ingenting..Fredde semester så nästa vecka blir det packning och förberedelse ifall vi kommer till SSM,får hoppas på det bästa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar